Tips: originele en persoonlijke cadeautjes

Of iemand nu jarig is, een jubileum viert of zijn of haar diploma heeft behaald, dan wil je diegene natuurlijk verrassen met een leuk cadeautje. Maar wat is leuk om te geven? Je wilt immers niet aankomen met een standaard en algemeen cadeau, zoals doucheschuim. Hoewel dit ook erg leuk kan zijn, ben je waarschijnlijk meer op zoek naar een origineler en persoonlijker cadeautje. Om je een eindje op weg te helpen zetten wij graag een aantal tips voor je op een rij!

Gepersonaliseerd cadeau

Dit is een vrij brede term, waarvan je je vast afvraagt wat hier precies onder valt. Tegenwoordig zie je veel soorten gepersonaliseerde cadeaus. Bij een gepersonaliseerd cadeau kun je denken aan bedrukte kleding bijvoorbeeld, waarvan er een naam, leuke tekst of foto op het kledingstuk wordt bedrukt. Hiernaast kun je de naam van iemand bijvoorbeeld ook op een dopper laten bedrukken, een pet, een tas en noem maar op! Zo geef je iemand een cadeau waarvan je zeker weet dat hier verder niemand anders mee rond loopt! Succes gegarandeerd.

Hobby’s

Bij het verzinnen van een cadeau voor iemand, is het goed om na te gaan of hij of zij bepaalde hobby’s heeft. Dan is het heel makkelijk om het cadeau hier op af te stemmen. Vindt iemand het bijvoorbeeld heel leuk om in de keuken te staan en uitgebreid te koken? Dan kun je voor cadeaus denken aan keukengerei, een schort, kookboeken, messen set, enzovoorts.

Foto’s

Weet je echt niet wat je moet geven? Dan kun je ook zelf een cadeau maken natuurlijk, met foto’s! Hebben jullie veel leuke foto’s samen? Maak dan een leuk fotoboek met bij elke foto een lief berichtje. Of maak een leuke slinger met allerlei foto’s er aan. Hiermee laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau én halen jullie herinneringen op.