KARMA – de enige drone voor jouw GoPro camera

De KARMA drone bevat veel verschillende specificaties die aansluiten op de toepassingen van jouw GoPro camera. Daardoor hoef je na jouw aankoop niet lang te wachten voordat je al makkelijk professioneel vanuit de lucht kunt filmen. Dat maakt de KARMA dan ook de perfecte drone om met jouw GoPro camera aan de slag te gaan.

 

Verbeterde batterij

De KARMA vorig jaar kort na het uitbrengen teruggetrokken uit de markt vanwege technische problemen. De drone crashte veelal tijdens de vlucht vanwege batterij-uitval. Deze glitch is inmiddels verholpen door het bedrijf door de batterij stevig aan de drone te bevestigen met speciale. Daarmee zijn voorlopig verdere incidenten verholpen en hoef je je geen zorgen meer te maken dat de GoPro drone uitvalt halverwege het filmen.

 

Wel blijft het batterijleven van de drone zelf van relatief korte duur. Het apparaat kan tot maximaal 20 minuten in de lucht blijven. Dit is wel handig om in de gaten te houden via je display op de controller. Maar als het goed is, is de tijd lang genoeg om spectaculaire beelden van bovenaf vast te leggen.

 

Compact

Een voordeel van de KARMA is dat de drone relatief compact vergeleken met andere modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit komt omdat de vleugels waar de helikopterbladen aan bevestigd kunnen worden uitklapbaar zijn. Met dit eenvoudige systeem is het makkelijk om de drone overal mee naartoe te nemen. De KARMA is dan wel niet zo klein als haar grootste concurrent, de DJI Mavic Pro, maar biedt wel het grootste gemak om mee te nemen

 

Makkelijk vliegen

Bij veel drones en quadcopters moeten gebruikers altijd even wennen voordat ze de besturing onder controle hebben. Bij de KARMA is dit echter geen probleem. Met hulp van de handige controller met touchscreen display krijg je al snel een gevoel voor hoe je het apparaat kunt besturen. Dit zorgt voor een makkelijke vliegervaring, waarbij je al gauw je filmskills kunt testen met de GoPro Drone.

 

Als enige geschikt

GoPro is er als bedrijf relatief laat bij met het uitbrengen van een drone. Veel andere merken zijn inmiddels ingesprongen op een markt die nog steeds groeit als kool. De KARMA is echter als enige geschikt voor jouw GoPro camera. Dit komt omdat de drone prima aansluit op de camera en je daardoor al gauw met groot gemak en een trefzekere hand vanuit de lucht kunt filmen. Het is het avontuur zeker waard.