Airfryer aanbiedingen van Wehkamp voor elk budget

Airfryers zijn een geweldige uitvinding, want wie wil dat nou niet: minder vet eten en toch een bord frietjes met kroketten nemen. Dat vinden we bij Wehkamp een bijzonder goed idee, en daarom hebben we voor iedereen een passende airfryer xl aanbieding.
Maak je vaak veel tegelijk klaar, dan is het slim om een airfryer met een grote inhoud te nemen. Er zijn tegenwoordig XL-modellen die toch snel klaar zijn met het bakproces en een inhoud hebben van drie tot vijf liter. Daarin kun je zeker een gezinsportie frieten bakken. Maar natuurlijk zijn er ook kleinere airfryers.

 

Gezonder eten dankzij de nieuwe airfryers


Gezondheid is een groot goed, daarom is het belangrijk om te letten op wat je eet. Dankzij de nieuwe airfryers hoeft dat niet te betekenen dat je al je snacks moet laten staan. Want je kunt nu gezond frituren met hete lucht. En dan zijn je kroketjes ook heerlijk krokant, maar je krijgt 80% minder vet binnen. Dat is het grote voordeel van airfryers. Behalve als eigentijdse friteuse kun je dit eigentijdse keukenapparaat op nog veel meer manieren gebruiken. Je kunt er koekjes in bakken, grote stukken vlees grillen, groente stomen of een verrassend ontbijtje in maken. Ben je nieuwgierig geworden? Bestel dan bij Wehkamp, en je hebt morgen een airfryer in huis.

 

Praktisch in gebruik


Met een airfryer aanbieding in huis kun je snel zelf ervaren hoe handig zo’n apparaat is. Om te beginnen heb je bijna geen vet nodig, en komen er ook geen vieze frituurluchtjes vrij. Er zijn allerlei losse bakplaten voor gevarieerd gebruik, en die kunnen schoongemaakt worden in de vaatwasser. De airfryer combineert de functies van de friteuse met die van de oven en is veel veiliger. Als je daarbij nog bedenkt dat je veel gezonder kunt eten door de hete lucht-bereiding, dan heb je eigenlijk direct een airfryer nodig.