Timberland is een goed merk voor herenschoenen!

Timberland herenschoenen zijn voor de echte stoere mannen. Het zijn schoenen gemaakt van alleen de beste materialen die ervoor gemaakt zijn om lang mee te gaan en lekker te lopen. Zelf heb ik ze gebruikt bij mijn vakantie in Ijsland en ik kan je vertellen dat ze geen overbodige luxe waren.

Medelijden

Ik had lekker mijn Timberland herenschoenen aan daar de hele dag. Ze zijn ook nog eens erg warm ben ik achter gekomen. Ik had dan ook best wel te doen met alle mensen die daar in de sneeuw liepen met hun sneakertjes die helemaal doorweekt waren. Van natte tenen heb ik geen moment last gehad. Ook zijn ze erg makkelijk schoon te maken, waardoor ik ze nu terug in Nederland ook weer gewoon kan dragen zonder dat ze er afgetrapt uitzien.

Groot assortiment

timberland herenschoenenIk koop het liefst mijn schoenen altijd online, maar bij deze schoenen wilde ik toch even zeker weten dat het goed zat. Ik was namelijk iets te laat met het kopen, namelijk 2 dagen voor vertrek. Gelukkig had Van Bommel in Breda erg veel op voorraad en was mijn maat er ook. Ik heb ze dan ook meteen gekocht toen ik voelde hoe goed ze zaten!