puzzelstukjes

Puzzelen jouw nieuwe hobby?

Ben je op zoek naar een activiteit waarbij je enerzijds kunt ontspannen, maar ook concentratie nodig hebt om tot een goed resultaat te komen, dan is het maken van een legpuzzel absoluut iets voor jou. Je kunt een kijkje nemen in een puzzel winkel of op internet. Daar vind je een ruim aanbod aan puzzels van bekende merken als Ravensburger, Jumbo, Educa, Wasgij en Haye. Je kunt kiezen uit eenvoudige en hele complexe puzzels van een klein aantal stukjes tot een aantal van wel 2000. Ben jij bijvoorbeeld een echte Disney-fan? Dan kun je gaan puzzelen met de grappigste en vrolijkste puzzels van Mickey Mouse en zijn vrienden of personages uit andere Disney-films.

Disney puzzel 1000 stukjes

Je herinnert je ze waarschijnlijk nog wel: de zeven dwergen van Sneeuwwitje, de liefdevolle blik van Mickey Mouse terwijl zijn geliefde Minnie voorbij komt, en Timon en Pumba springen vrolijk door het bos. Ze zijn niet alleen erg leuk om te zien, ze kunnen ook worden vastgelegd in een mooie puzzel. Je hebt de keuze uit verschillende hoeveelheden en maten. Ben je een beginner of ben je al een gevorderde ervaren puzzelaar? Voor iedereen is er een leuk exemplaar. Ben jij een grote fan van de prinsessen of van sneeuwman Olaf uit Frozen? Zelfs dan vind je je puzzels in de legpuzzelcollectie van Disney, zoals Disney puzzel 1000 stukjes.

Legpuzzels Jan van Haasteren

Als je puzzel zegt, zeg je bijna automatisch Jan van Haasteren. De puzzels van deze cartoonist zijn bekend bij zowel gepassioneerde puzzels als mensen die net begonnen zijn met het oplossen van puzzels. Misschien ken je de Jan van Haasteren puzzels bij Legpuzzels nog als strip- en tekenfilmtekenaar. Hij deed het onder andere voor de Toonder studio. Vanaf de jaren tachtig begon hij karakteristieke plaatjes voor puzzels te tekenen. Deze puzzels vind je nog steeds overal en ze zijn erg populair. Terwijl je uren bezig bent met het samenstellen van een puzzel, is Jan van Haasteren bijna twee maanden aan het schetsen en inkleuren. Op deze manier kun je genieten van alle kleine details in deze puzzels. Je kunt kiezen uit puzzels die bestaan ​​uit 150 tot 3000 stukjes, en je kunt zelfs een leuke puzzel voor je grootouders uitkiezen die uit hele grote stukjes bestaat!

Wasgij puzzel

Wanneer je wel toe bent aan een nieuwe uitdaging op het gebied van legpuzzels dan is de keuze voor een wasgij puzzel heel makkelijk! Dit zijn puzzels waarbij je namelijk geen voorbeeld hebt. Je moet dus zelf op zoek, in combinatie met je fantasie, naar de juiste oplossing en het uiteindelijke resultaat!. Deze puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende collecties, zoals de destiny, mystery, retro en christmas edities! Dus wanneer je uitgekeken bent op de standaard legpuzzels dan is deze legpuzzel de ideale manier om next level te gaan puzzelen!