Boeketcadeau

Ik kreeg prachtige bloemen van Boeketcadeau

Via Boeketcadeau heb ik de mooiste bloemen gekregen! Het is nu nog de vraag van wie ze zijn. De bloemen zijn anoniem bezorgd en dat maakt het wel spannend. Zou ik een anonieme aanbidder hebben? Of is het gewoon een vriendin die mij wilde verblijden? Hoe dan ook, het is gelukt! De bloemen zijn erg mooi en precies naar mijn smaak. Ze staan nu al bijna 10 dagen in een vaas in mijn eetkamer. Daar staan ze erg mooi, al zeg ik het zelf. Online heb ik eens gekeken naar het aanbod van deze bloemist. Daar zag ik veel moois en niet alleen bloemen! Je kunt hier bijvoorbeeld ook wijnen of chocolade bestellen. Wie je dus ook blij wilt maken, het is altijd mogelijk via deze aanbieder. Je kunt onder meer bloemen selecteren op kleur, of soort. Hou jij echt van rozen? Dan kun je daar mooie boeketten mee maken. Op de website zie je precies hoeveel rozen elke bos bevat.

Boeketcadeau

De mogelijkheden bij Boeketcadeau

Wanneer je jouw favoriete bosje bloemen hebt geselecteerd, kun je bekijken welk formaat je graag wilt. Als je bijvoorbeeld gaat voor rode amaryllissen, dan zitten er daar 3, 4, of 5 van in het boeket. Dat verschilt per formaat. Bij Boeketcadeau kun je ook gelijk een mooie glazen vaas bij bestellen. Dat is ideaal want zo weet je zeker dat de vaas past bij de grootte van de bos die je bestelt. Of je nu een ander of juist jezelf blij wilt maken, de keuze is reuze!

Boeketcadeau

Seizoensgebonden

We weten allemaal dat veel bloemen horen bij een seizoen. Dat neemt niet weg dat je in de winter bijvoorbeeld de lente in huis kunt halen. Boeketcadeau.nl speelt daar mooi op in. Kijk daarom eens op de website voor de soorten boeketten die je kunt bestellen! Oh, en dat kan natuurlijk ook anoniem dus!