Nieuwe Windscherm gekocht

Ons terras is recent gerenoveerd waardoor we alles opnieuw hebben moeten kopen. Op zich niet erg maar dan pas kom je erachter wat de kosten zijn…

Wij hadden namelijk zowel onze windscherm weggegooid als de tafels en stoelen. Met de achterliggende gedachtes dat we het toch nieuw gaan aanschaffen toch? Doordat ik de tafels en stoelen al vrij snel heb gevonden waren wij alleen nog op zoek naar de schermen. Dit viel mij nogal tegen aangezien ik een tal van bedrijven had gevonden die aardig prijzig waren. Dure schermen plaatsen was nou net niet de bedoeling…

logo (2)

Uiteindelijk ben ik van de week nog een keer gaan zoeken op het internet, er moet toch ergens goedkope schermen te vinden zijn? Doordat ik wat intensiever aan het zoeken ben geweest kwam ik terecht bij Xterior. Hier is het namelijk mogelijk om schermen aan te schaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het feit dat deze schermen op maat gemaakt wordt voor je was ik al verkocht! Heb er dan ook voor gekozen om er gelijk twee te bestellen, hiermee ben ik verzekerd van een prachtige terras met tevreden gasten.