Kies jij voor een Dopper bedrukken?

Als je een relatiegeschenk gaat uitkiezen, dan is een van de opties die je hebt een dopper bedrukken. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere mogelijkheden als het aankomt op relatiegeschenken, te veel om hier op te gaan noemen. Waarom zou je nu juist van al deze opties kiezen voor een dopper bedrukken? Dat is een heel goede vraag om te stellen en wij willen daar hier graag meer informatie over geven. Je zult zelf dan waarschijnlijk ook tot de conclusie komen dat dit echt een ideaal idee is voor jouw volgende relatiegeschenk!

Waarom dopper bedrukken?

Relatiegeschenken gebruik je voor twee zaken. Ten eerste om klanten aan je te binden, ten tweede om reclame te maken voor jouw bedrijf. Hoe past een dopper bedrukken hierbij? Een relatiegeschenk is pas effectief als het iets is waar mensen veel aan hebben, als het iets is dat iedereen kan gebruiken. Met een waterfles is dat zeker het geval, iedereen vindt het eigenlijk handig om die te krijgen! Je kunt er dus zeker van zijn dat mensen het leuk vinden om dit te ontvangen. Een ander voordeel is dat dergelijke waterflessen heel veel jaren gebruikt kunnen worden, het is niet iets wat mensen na één keer gebruiken weer weggooien. Dat betekent dat als jij kiest voor een dopper bedrukken, dat mensen jarenlang als zij water drinken herinnerd worden aan jouw bedrijf. Het is daarmee dus echt een goede stap als het aankomt op klantenbinding! Daarnaast is het zo dat het voordeel van waterflessen is dat mensen dit ook buitenshuis gebruiken en anderen er soms ook uit laten drinken. Die andere personen zien dan ook de opdruk en komen zo op een laagdrempelige manier in contact met jouw bedrijfsnaam. Een dopper bedrukken voldoet daarom ook zeer goed aan het tweede punt: reclame maken voor je bedrijf.

Duurzaam geschenk

Er is nog een reden waarom je juist zou moeten kiezen voor een dopper bedrukken en dat is dat het een duurzaam relatiegeschenk is. Niet alleen in de zin dat het heel veel jaren zijn werk goed doet, maar ook in de zin dat het vervuiling voorkomt. Kopen mensen immers flesjes water in de supermarkt, dan gooien ze veel plastic weg. Met deze speciale stevige waterflessen wordt zo heel veel afval voorkomen. Nu er steeds meer nadruk ligt op duurzaamheid, kun jij met dit relatiegeschenk laten zien dat jij dit belangrijk vindt en daarmee zul je bij veel mensen zeker pluspunten scoren! Er zijn dus verschillende redenen om juist voor een dopper bedrukken te kiezen:

  • het is een duurzaam product
  • het is iets wat vele jaren gebruikt kan worden
  • het werkt heel goed om reclame te maken

Spreekt dit idee jou aan en zou je dit voor jullie nieuwe relatiegeschenken ook willen gaan kiezen? Neem dan eens een kijkje op de website van greengiving. Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken en ze bieden daarom ook veel mogelijkheden op het gebied van waterflessen. Wil je een dopper bedrukken, dan kun je bij hen bijvoorbeeld kiezen uit verschillende formaten, kleuren en materialen. Er is dus altijd een geschikte variant te vinden!