Een Woolrich jas

Woolrich is een Amerikaans merk dat bekend staat om kwaliteit en duurzaamheid. Vaak wordt er nog gezegd dat de producten aan de dure kant zijn maar dat is discutabel. Voor de prijs die je betaalt krijg je zeker een product terug die dit bedrag waard is. Woolrich verkoopt elk seizoen veel gezochte prodcucten zoals truien en vesten in de winter, mooie polo’s in de zomer en natuurlijk het hele jaar door jassen van erg hoge kwaliteit. Een Woolrich jas is niet alleen gemaakt van de beste materialen en lekker warm wanneer je deze Woolrich jas draagt maar is ook nog is waterdicht.

De Arctic Parka

Woolrich staat bekend comfortabele, tijdloze jassen die bescherming bieden tegen extreme weersomstandigheden. Een Woolrich jas is een echte investering, welke je vele jaren zal vergezellen en niet snel uit het modebeeld zal verdwijnen. Of je nu een sportieve lifestyle hebt, waarin je te maken hebt met weer en wind, of dat je in de stad woont, waar dan ook maar deze jassen beschermen je tegen regen, wind en kou. Een bekend product van het bedrijf is de Arctic Parka. Deze jas is gemaakt van Ramar-stof met een speciale Teflon coating. Dit zorgt voor een warme jas die bestendig is tegen regen, sneeuw en wind. De jas is natuurlijk beschikbaar in meerdere maten en kleuren.

De Long Military Parka

Een ander bekend model is de Long Military Parka. Dit is een 3-in-1 model, gemaakt met een waterafstotend stretchtextiel, die je zal beschermen in de regen. Dit model is ontworpen in een aangesloten model en bevat een gewatteerde interne donsjas, die ook afzonderlijk te dragen is. Een veelzijdig en functioneel model, die erg geschikt is om mee te nemen op reis. De jas is natuurlijk beschikbaar in meerdere maten en kleuren. Bezoek de website en kies voor jezelf degene uit die het beste bij jou past.