Een bekende artiest boeken voor het kampioensfeest van de plaatselijke voetbalclub

Een vriend van mij wilde het kampioensfeest van de plaatselijke voetbalclub organiseren.
Omdat er nog best wat te regelen viel mocht ik ook meehelpen. Er moest nog wat entertainment geregeld worden. Ik stelde toen voor om een bekende artiest te boeken. Dat idee werd met open armen ontvangen en ik mocht het regelen. Ik besloot eens te kijken op de site van bekendeartiestenboeken.nl. Een heleboel keuze in allerlei leuke artiesten. Mijn vriend vroeg of ik kon proberen om Peter Beense of Corry Konings te regelen voor het kampioensfeest. 

Zonder problemen gelijk een artiest geboekt

Het is natuurlijk altijd maar afwachten of de vraag of het allemaal wel goed komt met het boeken van een artiest. Maar ik moet zeggen het is een hele positief ervaring geworden. alle afspraken werden keurig netjes vastgelegd en ze kwamen zelf ook nog met allerlei ideeën en suggesties aan om ons kampioensfeest met de de artiest nog leuker en sfeervoller te maken.

Het is fijn om nog even een telefoontje te krijgen op de dag zelf

We hebben voor het kampioensfeest Peter Beense laten komen. Het was heel fijn dat we op de dag zelf nog even werden gebeld door iemand van bekendeartiestenboeken.nl.Op die manier wisten we precies hoe laat Peter er zou zijn. Het was echt top geregeld en dat Peter Beense ook nog het eigen clublied van de voetbalclub wilde zingen was echt helemaal geweldig. Een bekende artiest boeken maakt je feest helemaal compleet.