adwa ph meter

Een adwa ph meter nodig

Als je begint met kweken of het al jaren doet is het verstandig om een Adwa ph meter aan te schaffen. Met deze PH meter wordt er goed gemeten of dat de grond goed genoeg is of dat er iets aan gedaan moet worden.logo

Ik als beginnende kweker wist natuurlijk niet wat ik allemaal nodig had om te kweken tot ik op de website van Growexpert kwam. Dankzij hun werd het mij duidelijk dat ik meer nodig had als dat ik zelf had verwacht. Heb er dan wel voor gekozen om als eerste een ph meter aan te schaffen aangezien dit van belang is bij iedere plant, kruid of groenten. Door bij hun op de website te kijken is het mij duidelijk geworden dat ik nog een hoop moet leren wat betreft het kweken, echter is het begin er al wel! Ik heb namelijk al wel een aantal dingen aangeschaft bij Growexpert wat belangrijk is voor het kweken. Langzamerhand zal ik alles bij elkaar krijgen om het professioneel aan te pakken en het ook daadwerkelijk te verkopen uiteindelijk. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik het eerste plantje verkopen kan.