rijschool nijmegen

Autorijles bij Rijschool Nijmegen kreeg ik cadeau

Rijschool Nijmegen heeft ervoor gezorgd dat ik met zekerheid achter het stuur mijn rijbewijs zonder problemen heb kunnen halen. Omdat ik eerst nogal sceptisch was omtrent bij welke rijschool ik wilde gaan lessen, kan ik nu wel zeggen dat deze verkeersschool een absolute aanrader is. Toen ik een half jaar geleden mijn rijbewijs cadeau kreeg van mijn ouders kon ik mijn geluk niet op. Eindelijk mocht ik gaan beginnen aan mijn rijbewijs. Omdat veel vrienden en vriendinnen al een rijbewijs op zak hebben en zelfs al in het bezit zijn van een auto, was ik hier nog wel eens jaloers op. Daarom wilde ik bij een rijschool aan de slag gaan waar een hoog slagingspercentage van toepassing is. 

rijschool nijmegen

In één keer geslaagd

Rijschool Nijmegen heeft dat hoge slagingspercentage en ik begrijp wel waarom. Omdat de instructeurs erg professioneel maar op een plezierige manier te werk gaan. Zorgt dit ervoor dat het leuk is om lessen te volgen. De persoonlijke aandacht die je krijgt is erg prettig. De instructeur gaat net zo lang aan de slag om het geen wat je lastig vind, volledig onder de knie te krijgen. Het volgen van de lessen vond ik erg leuk echter besefte ik dat autorijden een stuk lastiger is dan dat het lijkt. Met name het inparkeren was voor mij echt een drama, daarom heb ik hier echt extra begeleiding in gekregen waardoor ik hier nu geen problemen meer mee heb. 

Natuurlijk wilde ik in één keer slagen maar ik hield mijzelf voor dat dit niet een garantie is. Toen ik werd gefeliciteerd door de instructeur van het CBR kon ik haast niet geloven dat het echt zo was. Nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs op zak en direct mocht ik de bob zijn toen ik een avondje uit ging met mijn vrienden.

rijschool nijmegen rijschool nijmegen